Nergal blogja

Ez itt a semmiről szól.

Friss topikok

  • NRG44: 3 nagyhatalom győzte le az NS-t ellenben a komcsi magától összeomlott. :-) (2009.11.10. 15:22) Nemzeti szocializmus
  • Nergal: Szia! Nem vagyok benn biztos hogy tudok válaszolni, de kérdezz, meglátjuk. :O) (2009.10.26. 16:24) A szerelem, avagy mit is érzünk valójában
  • Kalasnyikova: Várom. :) Bár azt sejtem, nem lesz kellemes olvasmány. (2008.06.10. 00:09) Nyílt levél a 168 óra cikkére
  • Nergal: Nahát. :) A Gyurcsány meg Orbán nélküli politika jó elképzelés, csak sajnos nincs aki a helyükre ... (2008.03.10. 15:59) Kedves Csendes Többség!
  • Nergal: Eddig tetszik. Ritkán esek neki, de olyankor nehezen teszem le. Az ellenpárt sokszor említi maga a... (2008.02.05. 14:33) A szeretet...

HTML

Czigók haza!!!

2008.01.18. 11:35 | Nergal | Szólj hozzá!

Noh! Ide is eljutottam. Mielőtt a cím alapján ítélnétek meg, leírom, nem vagyok rasszista. A gondolatmenetet a Gój Motoros Egyesület indította el a fejemben, akik most hős hazafiak (amúgy hungarista, rasszista, szélsőjobbos banda /a nevük a gój nemzsidó lelketlen lény, amit egy zsidónak elpusztítani nem bűn, sőt a legjobbjaikat elpusztítani kötelességük a *Talmud*-ból nem szószerint, amiszerint ők erre büszkék, és ez nyílt kihívást jelent a zsidókkal szemben. ezt persze sokféleképpen lehet szépíteni, csak az már engem nem érdekel./), mert a cigányság 'felemelésére' indítottak (ál)kampányt. Az oldalat nem linkelem be, amúgy is bannoltak, minek reklámozzam, a google a barátunk. Azért írtam, hogy álkampány, mert olyan, mint a Bánk Bánban az a bizonyos "A királynőt megölni..." kezdetű szöveg, vagyis azt jelenti, amit (bele)olvasol. Egyik oldalról nézve a cigányok integrálási kísérletére tett lépés, másik oldalról nézve felhívás azoknak a liberális politikusoknak és fajvédőknek, akik a deszegregációért küzdenek nagy szavakkal, hogy rendben, tegyük, de akkor vegyék ki a részüket, és járassák a cigánygyerekeket a saját gyerekeikkel egy iskolába. A valódi tételt csak kevés benfentes és pár már kibannolt emberke értette (szerintem egyre többen értik, és ezzel egyirányúan megcsappant az aláíróik száma is /egy hét alatt több, mint 3000 aláíró, azóta eltelt hét alatt kb. 500/), így a jóhiszemű fajvédők ezerrel írták alá megtévesztve, míg akik valóban megértették, és még egyet is értenek vele, ostobaságánál fogva nem írják alá, mert tisztában vagyunk vele, hogy a kormányhivatalok magasról tesznek a 20000 aláírásra éppúgy, mint a 3000-re, és míg a mi gyerekink mellé mennek a romák, az övék mellé soha nem fognak, hisz ők nem esnek ennek a béna szövegnek az áldozataivá, mint jópár magasan qualifikált aláíró.  A honlap fórumán kialakult anyázás is kétoldalúvá vált. Az egyik oldalon azok, akik nem értik, és lehülyézik őket, mondván, hogy emeljétek fel ti a cigányokat, mi nem adunk rá semmit. Őket kiokítják, hogy olvassd el még egyszer, és rámutatnak a valódi tartalomra (ez után jobb esetben az ember egyszerűen otthagyja őket, rosszabb esetben nekiállnak aláírást gyűjteni nekik), a másik oldalon a félrevezetett aláíró, aki dícséri őket, hogy így tovább, ez a lehetőségünk van csak, fel kell őket hozni a magyar szintre (melyikre?), érdekes módon ezeket nem figyelmeztetik egyszer sem, hogy félreértette a felhívást. Ellenben többször is felvetették, hogy adjunk 5leteket, és ne csak fikázzunk, hát tessék, itt következik a szlovák ötlet:

1.; Ne szüntessük meg, csak csökentsük és kössük feltételekhez a segélyek juttatását. (lásd ~1200 SKK = 10000 HUF és csak akkor ha betöltötte a 25. életévét, valamint folyamatosan igazolja 2hetente /újabban hetente/, hogy volt munkát keresni /cégbélyegzős aláírás kell/).

2.; Adjunk jogosultságot a többségi közösségeknek, hogy kit engednek betelepülni. (Egy szlovákiai településnek autonóm joga megtagadni egy roma család beköltözését a faluba, és élnek is vele.)

3.; Biztosítsunk nekik folyamatos foglalatosságot némi plussz pénzért (szemétszedés, hólapátolás /esetleg bányai munka :)/).

4.; Hivatalosan szüntessük be a 'kisebbség' kifejezést. Aki magyarországon él, magyar állampolgár, az MAGYAR! Nem cigány, nem zsidó, nem nigger, MAGYAR!

Amint ezek meglesznek, el fog lehetetlenedni a cigányság segélyekből történő megélése. Biztosítva lesz a napi tevékenység, és kisebbségi jogcímen sem kaphatnak semmit, ahol pedig mégis lopni, rabolni fognak, ott a lakosság kérheti a kitelepítésüket (lásd pl Olaszliszkára... /inkább az ott lakó magyaroknak építsenek állami pénzen házakat, ne a cigányoknak/)

Ez a válaszom, kedves Gójok, ez a megoldás.

 

(Esetleg a 2.-3. szülés után automatikus elköttetés.)

Címkék: megoldás kisebbség cigányság felzárkóztatás

A bejegyzés trackback címe:

https://nergal.blog.hu/api/trackback/id/tr36301962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása